Föreläsningar & skovårdskurser

Vill ditt företag ha ett lite annorlunda event? Vill du och dina polare hitta på något nytt och roligt? Boka oss för en föreläsning om kvalitetsskor, skovård, eller en skovårdskurs. Vi kommer gärna ut till er arbetsplats. Vi kan även ta emot besök i vår butik, men då med begränsat antal platser, och endast kvällstid (från 18.30) och helger. 
Föreläsning max 20 pers. 
Skovårdskurs max 10 pers.

Föreläsning om kvalitetsskor. (ca 90 minuter)
En ingående föreläsning om hur kvalitetsskor tillverkas och dess fördelar. Vi går igenom skillnaden mellan ”vanliga” skor, och randsydda skor. Vi pratar även om hur storlekssystemen är uppbyggda.

Skovårdsföreläsning. (ca 90 minuter)
Vi går igenom konceptet skovård ingående. Från rengöring på djupet till ”spit shine”. Med demonstration.

Skovårdskurs. (ca 120 minuter)
Vi går igenom konceptet skovård noggrant. Alla deltagare får sedan putsa sina skor enligt konstens alla regler. Vi tillhandahåller allt skovårdsmaterial, men ni tar själva med skorna ni vill putsa. Flera par går bra.

Privat skoprovning i vår butik. 3-5 pers. (endast kvällstid, samt lördageftermiddagar)
Vi börjar med en liten föreläsning om randsydda skor i allmänhet och Crockett & Jones i synnerhet. Sedan får de som vill, sina fötter uppmätta, och göra en utprovning i lugn och ro.

Priser:

Föreläsning om kvalitetsskor: 2500 kr (kvällar & helger: 3500 kr)

Skovårdsföreläsning: 2500 kr (kvällar & helger: 3500 kr)

Föreläsning om kvalitetsskor & skovård: 3500 kr (kvällar & helger 4500 kr)

Skovårdskurs: 3500 kr (kvällar & helger: 4500 kr)

Privat skoprovning: 800 kr/pers (alla som köper skor vid provtillfället får provningen gratis)


Kontakta Marcus Davidson 018-140354 för tidsbokning.

Marcus Davidson är grundare av Davidons Skomakeri och en av Sveriges mest kända skomakare. Innehar mästarbrev inom reparationsskomakeri, 1 SM-guld, 2 SM-silver och ett SM-brons i skoreparation, och blev utsedd till Årets Hantverksmästare i Uppsala län 2008. Marcus är känd för att hålla roliga och intressanta föreläsningar, med sin brinnande entusiasm för kvalitetsskor.